Megkezdődött a 49. tanév

Ünnepélyes tanévnyitóval indult a 49. tanév a Dunaújvárosi Egyetemen. Az intézmény falai között közel 600 első évfolyamos hallgató kezdi meg tanulmányait.

 Az ünnepélyes tanévnyitón a felsőoktatási intézmény, a város, a járás és a megye vezetői mellett, a Dunaújvárosi Egyetem vállalati partnereinek képviselői is részt vettek. Tanévnyitó beszédében dr. habil Rajcsányi-Molnár Mónika oktatási és általános rektorhelyettes elmondta, az előző évhez képest tíz százalékkal nőtt a felvételt nyert első éves hallgatók létszáma, amely országosan is kimagasló érték.

IMG 7953

Cserna Gábor Dunaújváros polgármestere köszöntőjében kiemelte a város és az egyetem közötti kiváló kapcsolatot, valamint bíztatta az első éves hallgatókat arra, hogy bátran használják ki azokat a lehetőségeket, amelyeket ez a jó kapcsolat eredményez.

IMG 7986

A fogadalomtétel után az első éves egyetemi polgárokat dr. habil András István köszöntötte kézfogással. Ezt követően pedig elismeréseket adtak át. Címzetes Egyetemi Docens címben részesült Nagy Enikő Ágota. Professzor Emeritus címet kapott dr. habil Palotás Béla főiskolai tanár. Az aranykréta díjat a hallgatók szavazatai alapján, Hadarics Kálmán főiskolai tanársegéd kapta.

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A