Válaszd első helyen a Dunaújvárosi Egyetemet! Mutatjuk miért

Köztudott, hogy a Dunaújvárosi Egyetem az elmúlt években jelentősen nyitott az energia szektor magyar és nemzetközi szereplői irányába.

 

A jelenleg is színvonalas, egyes elemeiben egyedülálló gépparkkal rendelkező műszaki területnek egy újabb 1,5 milliárd forintos fejlesztése zajlik. A fejlesztéshez szorosan kapcsolódik, hogy mérnök hallgatóink tanmenetében atomerőmű üzemeltetési tantárgyak kerülnek beépítésre, így nálunk egyedülálló tudást szerezhetsz.

 

A magas szintű tudás mellett a legkorszerűbb anyagvizsgálati berendezések segítségével a gyakorlatban is mindent tudást elsajátíthatsz a fémek és ötvözeteik, kerámiák, kompozitanyagok és polimerek világáról. Ezt egy korábbi DPR kutatás is bizonyítja, miszerint a Dunaújvárosi Egyetem műszaki területen végzett, pályakezdő hallgatók 25%-kal keresnek többet az országos átlagnál.

 

 

Ha hozzánk jelentkezel gépészmérnök, anyagmérnök, műszaki [gépészeti specializáció], műszaki menedzser szakra, akkor egyedülálló lehetőségek előtt állsz. A felsorolt fejlesztéseken kívül jelentkezni tudsz akár a Paks II. Akadémia és a DUE közös képzéseire.

 

A képzést elvégző szakemberek magas szintű tudás birtokában pályázhatnak az atomerőművi üzemeltetés területén betölthető állásokra. A szakirányú továbbképzés két féléve alatt a gyakorlatban kiválóan hasznosítható tudást kapnak az energiaipar ezen szegmenséből: alapszintű ismeretekkel gazdagodhatnak az atomerőmű technológiai folyamatairól, az üzemeltetés folyamatáról, a nukleáris biztonság alapjairól, az atomerőmű biztonságos működéséről. Mindezzel megalapozhatják jövőjüket egy olyan iparágban, amely a következő évtizedekben kiemelt szerepet tölt be, mint a hazai, mint a nemzetközi szektorban.

 

Alapozd meg a jövődet, ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Első helyen a Dunaújvárosi Egyetem!

 

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A