Precizitás és biztonság, ezzel a szakmával!

Jogosan merül fel kérdés, hogy manapság melyik szakmák azok, amellyel biztos karriert tudsz befutni a munkaerőpiacon. A Diplomás Pályakövetési Rendszer adatait áttekintve egyértelműen elmondható, hogy azok, akik a mérnöki képzéseket választják biztos és jól fizető karriert tudnak befutni a nagyvilágban.

 

A technológia dinamikus fejlődésének köszönhetően a XXI. században szinte minden folyamathoz, tevékenységhez már mérnöki szakemberek bevonása szükséges. Egy jól megválasztott képzés kiválasztásával garantált lehet a sikeres jövőkép elérése.

 

Köztudott, hogy a Dunaújvárosi Egyetem műszaki, mérnöki területe országosan is elismert. Az itt végzett hallgatók mindegyike 3 hónapon belül szakmában helyezkedik el, és nem első sorban jelentősen magasabb fizetéssel, mint az országos átlag.

 

Dunaújvárosban karbantartás és mechatronika szakirányon tanulhatnak a leendő gépészmérnök jelöltek. Fontos megjegyezni, hogy ezzel a két specializációval a jármű, nukleáris, elektromobilitás vagy akár az építő ipar is garantáltan jó lehetőséget tud kínálni elhelyezkedésre. A képzés - igazodva az európai normákhoz - moduláris szerkezetű, kreditrendszerű. Az előírt természettudományi és műszaki alapozó tantárgyak mellett kiemelt szerepe van a számítógéppel támogatott műszaki ábrázolási, szerkesztési, tervezési (CAD), szervezési (CIM), gyártási (CAM), méréstechnikai és minőségbiztosítási (CAQ) ismereteknek és CNC technológiáknak. A képzés részeként idegen nyelveket, magas fokú számítógépes, informatikai ismereteket oktatunk, korszerű vállalkozási, jogi és menedzsment-tudás is szerezhető.

 

Szakmai alapozó tárgyak: anyagtan, áramlástani és kalorikus gépek, hidraulika, pneumatika, elektronika, villamos gépek, gépipari mérések, környezetvédelem, hő- és áramlástan, szerkezetmérések, tervezői rendszerek, forgácsolás, hegesztés, gyártástervezés, CNC-gépek, CAM, minőségirányítás.

 

Jelentkezz a Dunaújvárosi Egyetemre és legyél Te a legjobb gépészmérnök!

 

Ha felkeltette érdeklődésedet a cikkünk akkor látogass el az alábbi oldalra: Felvételi 2022

 

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A