Az EFOP-3.4.4- 16-2017- 00022 pályázat keretében sikeresen megvalósultak a Nyílt Napok

Az EFOP-3.4.4-16-2017- 00022 azonosítószámú projekt megvalósításával a pályázat célja többek között a felsőoktatási intézmények számára a felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint a matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai szakok (MTMI) népszerűsítése volt. További általános cél a középfokú intézményeket látogató fiatalok képzettségi szintjének javítása ezáltal a felsőfokú végzettséghez történő jutás fokozása.

 

A Dunaújvárosi Egyetem számára fontos, hogy az ide érkező hallgatók még a szemeszter megkezdése előtt pontos képet kapjanak arról, hogy milyen maga a DUE és milyen különleges lehetőségek várják őket a campuson.

Erre tökéletes alkalom egy-egy Nyílt Nap tartása, melyből 2021 őszén 5 esemény valósult meg az efop 344 projekt támogatásának köszönhetően

Az érdeklődők intézményi tájékoztatókat hallottak, megismerték az MTMI szakokat az Egyetemen, megtekintették, hogyan néz ki a Campus, illetve oktatóinktól és hallgatóinktól egyaránt információhoz jutottak az Egyetemről, az itteni szakmai és diákéletéről egyaránt

A résztvevők mind személyes segítséget kaptak arról, hogy melyik terület milyen sajátosságokkal rendelkezik és miért lehet az jó választás számukra, segítve az időbeni tájékoztatást a továbbtanuláshoz és az MTMI szakjaink népszerűségét is támogatva.

 

A Nyílt Napok az „EFOP-3.4.4- 16-2017- 00022 - MTMI SZAKOK NÉPSZERŰSÍTÉSE A DUNAÚJVÁROSI EGYETEMEN ÉS VONZÁSKÖRZETÉBEN” projekt keretében valósultak meg!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A