Az EFOP-3.4.4- 16-2017- 00022 pályázat keretében sikeresen megvalósult az érettségi felkészítők

Az EFOP-3.4.4-16-2017- 00022 azonosítószámú projekt megvalósításával a pályázat célja többek között a felsőoktatási intézmények számára a felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint a matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai szakok (MTMI) népszerűsítése volt. További általános cél a középfokú intézményeket látogató fiatalok képzettségi szintjének javítása ezáltal a felsőfokú végzettséghez történő jutás fokozása.

 

A Dunaújvárosi Egyetem ingyenes Egyetemi Felkészítője egy olyan komplex szolgáltatáscsomagot kínált az érdeklődőknek - legyen középiskolás vagy már érettségizett jelentkező-, mely által tudatosan építhették karrierjüket az elengedhetetlen MTMI érettségi tárgyak területén. A cél az volt, hogy a felkészítőknek köszönhetően elősegítsék a megfelelő közép- vagy emeltszintű érettségi eredményeket, ezáltal lehetőségük nyíljon a felsősoktatásba jelentkezni.

Többféle érettségi felkészítő állt az érdeklődők rendelkezésére, akik vagy az érettségire való jobbfelkészülés reményében vagy éppen az újra érettségizés okán jelentkeztek a képzésekre.

A Dunaújvárosi Egyetemen 2017 és 2021 között az alábbi érettségi felkészítők által a jelentkezők rendelkezésére:

  • Közép szintű matematika 1 és 2 érettségi felkészítő
  • Közép és emelt szintű fizika érettségi felkészítő
  • Közép és emelt szintű informatika érettségi felkészítő

A díjmentes felkészítők során a résztvevők jelenlétben vagy online/digitális kurzusokon keresztül összesen 60-60 órában tudtak felkészülni oktatóink segítségével az érettségire és az őszi odőszak pótérettségijére

 

A felkészítők az „EFOP-3.4.4- 16-2017- 00022 - MTMI SZAKOK NÉPSZERŰSÍTÉSE A DUNAÚJVÁROSI EGYETEMEN ÉS VONZÁSKÖRZETÉBEN” projekt keretében valósultak meg!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A