Az EFOP-3.4.4- 16-2017- 00022 pályázat keretében sikeresen megvalósult a virtuális vállalatlátogatás

Az EFOP-3.4.4-16-2017- 00022 azonosítószámú projekt megvalósításával a pályázat célja többek között a felsőoktatási intézmények számára a felsőoktatásba való bekerülést elősegítő készségfejlesztő és kommunikációs programok megvalósítása, valamint a matematikai, természettudományos, műszaki és informatikai szakok (MTMI) népszerűsítése volt. További általános cél a középfokú intézményeket látogató fiatalok képzettségi szintjének javítása ezáltal a felsőfokú végzettséghez történő jutás fokozása.

 

Az EFOP-3.4.4-16-2017-00022 számú pályázat keretében a Dunaújvárosi Egyetem vállalatlátogatásokat szervezett az intézmény hallgatói számára.

Ezen látogatások célja az volt, hogy a résztvevők megismerhessék egy-egy vállalat történetét, működését és karrier lehetőségeit. 

Olyan vállalatok engedték be a hallgatókat többek között működési területükre, mint a székesfehérvári Adu Alba Kft., az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., a Legrand Zrt., illetve a székesfehérvári Grundfos.

A tevékenység lehetővé tette számos középiskolás bevonását ezáltal hozzájárult a MTMI területeken a sikeres beiskolázási tevékenységhez.

 

A virtuális vállalatlátogatások az „EFOP-3.4.4- 16-2017- 00022 - MTMI SZAKOK NÉPSZERŰSÍTÉSE A DUNAÚJVÁROSI EGYETEMEN ÉS VONZÁSKÖRZETÉBEN” projekt keretében valósultak meg!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A