Vár az informatika érdekes világa!

Érdekeljenek a gazdasági, a mérnöki, a programozói, esetleg fejlesztői folyamatok, a Dunaújvárosi Egyetem informatikai képzésében nem fogsz csalódni!

 

A jól felszerelt laboratóriumokban nemcsak a diploma megszerzéséhez szükséges tudást, de az iparban jól hasznosítható speciális ismereteket is szerezhetnek a hallgatók.

Magyar és nemzetközi számítástechnikai, ipari cégekkel kialakított kapcsolataink lehetővé teszik, hogy a hallgatóink olyan gyakorlati tudásra tegyenek szert, melyet bel- és külföldön egyaránt elismernek. A képzésben hazai informatikai cégek is részt vesznek kooperatív partnerként. Az informatikai vállalatok által tartott elméleti és gyakorlati képzéseken sikeres hallgatóknak a cégek képviselői szakmai gyakorlati lehetőségeket, valamint állásokat is kínálnak.

A képzés 7 féléves, van lehetőség nappali és levelező tagozaton is elvégezni. Az állami ösztöndíjas képzéshez 280 pont szükséges, csak úgy, mint az önköltséges képzéshez, melynek összege 300 000 Ft félévente. Az alapképzésbe való bekerüléshez minimum egy emelt szintű érettségire van szükség, kivéve, ha rendelkezel diplomával, vagy FOSZK (Felsőoktatási szakképzés) végzettséggel.

 

Két diplomás képzés közül választhatsz nálunk:

 

  • Mérnökinformatikus: A képzés célja olyan mérnökinformatikusok képzése, akik képesek műszaki informatikai és információs infrastrukturális rendszerek és szolgáltatások telepítésére és üzemeltetésére, valamint azok adat- és programrendszereinek tervezési, fejlesztési feladatainak ellátására.

 

  • Gazdaságinformatikus: A képzés célja a gazdaságinformatikusok képzése, akik képesek a valós üzleti folyamatok és a problémák megértésére és megoldására, a feladatok menedzselésére, a folyamatok és technikák menedzselésére, a problématér definiálására és a megoldás fejlesztésére és felügyeletére.

 

Legyél részese te is a színvonalas elméleti és gyakorlati képzésnek! Hozd meg a legjobb döntést, válaszd te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A