Ismerd meg MTMI alapszakjainkat!

A Dunaújvárosi Egyetemen 4 MTMI alapképzési szak közül választhatsz, összesen 2 képzési területről. A választék igen széles, így nem kell aggódnod, hogy nem találod meg a számodra megfelelőt. Most még egy kis segítséget is adunk hozzá!

 

A műszaki terület azok számára lehet érdekes, akik szeretnek tárgyakkal dolgozni, azokat megjavítani, komplex rendszerben gondolkodni és érdekli őket, milyen csapatban dolgozni.

Ha érdekel az informatika minden rejtett fortélya, olyan személyiség vagy, aki inkább elemzi a folyamatokat, szeret egyedül dolgozni és kitartó egy probléma megoldásában, akkor az informatikai terület képzései a neked valók.

 

Anyagmérnök: A képzés célja, olyan anyagmérnökök képzése, akik alkalmasak az anyagok és anyagi rendszerek értelmezésére és irányítására. Ezen kívül pedig képesek az anyagtulajdonságok megváltoztatására és azok elemzésére, a minőség biztosítására.

 

Gépészmérnök: A cél olyan gépészmérnökök képzése, akik alkalmasak gépek és gépészeti berendezések üzemeltetésére és fenntartására, a gépipari technológiák bevezetésére illetőleg alkalmazására, a munka szervezésére és irányítására és az ezekkel járó feladatok ellátására.

 

Mérnökinformatikus: A képzés célja olyan mérnökinformatikusok képzése, akik képesek műszaki informatikai és információs infrastrukturális rendszerek és szolgáltatások telepítésére és üzemeltetésére, valamint azok adat- és programrendszereinek tervezési, fejlesztési feladatainak ellátására.

 

Gazdaságinformatikus: A képzés célja a gazdaságinformatikusok képzése, akik képesek a valós üzleti folyamatok és a problémák megértésére és megoldására, a feladatok menedzselésére, a folyamatok és technikák menedzselésére, a problématér definiálására és a megoldás fejlesztésére és felügyeletére.

 

Figyeld honlapjainkat és közösségi média oldalainkat még több hasznos és érdekes információért!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A