Jelentkezz a Dunaújvárosi Egyetemre a keresztféléves felvételi időszak alatt!

Már javában tart a keresztféléves jelentkezés, melynek során a Dunaújvárosi Egyetemre is tudsz jelentkezni a 2022. februárjában induló képzésekre!

Megkezdődött a 2022-es keresztféléves felvételi időszak, melyhez a legfontosabb hivatalos tudnivalókat már megtaláljátok a Felvi honlapján.

A felvételizők az előző évekhez hasonlóan az E-felvételi rendszeren keresztül tudják benyújtani a jelentkezésüket, mely az alábbi linkre kattintva érhető el: https://www.felvi.hu/felveteli/efelveteli

A jelentkezést egészen 2021. november 15. éjfélig van lehetőségetek leadni, mindazt hitelesíteni pedig 2020. november 20-ig tudjátok.

 

A Dunaújvárosi Egyetem a következő mesterképzési szakokat hirdette meg a keresztféléves felvételi során:

 

A jelentkezés során maximum hat helyet lehet megjelölni, ebből hármat díjmentesen. A További helyek megjelölése 2-2 ezer forint kiegészítő díj megfizetése ellenében lehetséges. (Ugyanazon intézmény, ugyanazon szakának állami ösztöndíjas és önköltséges meghirdetése, ha megegyezik a képzési szint, a munkarend, a képzés nyelve és helye is, csak a finanszírozási forma tér el, bár külön sorban kell szerepeltetni, egy jelentkezési helynek számít.)

A jelentkezéskor már meglévő dokumentumokat a jelentkezéssel egy időben kell feltölteni az E-felvételibe. A jelentkezési határidő után szerzett dokumentumok feltöltésének határideje 2022. január 10.

A ponthatárokat várhatóan 2022. január 24-én hirdetik ki.

A linkre kattintva minden fontos határidő megtekinthető a keresztféléves jelentkezéssel kapcsolatban: https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/felveteli_tajekoztato/FFT_2022K/1_teendok_hataridok/11_menetrend

 

Gyere Te is a Dunaújvárosi Egyetemre, hiszen ez az az egyetem, ahol mindenki több lehet!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A