Mérnökinformatikus képzésre jelentkeztél? A DUE-n már 280 pont elég!

Ha kíváncsi vagy, miért tudjuk ajánlani ezt a képzést, akkor tekintsd meg cikkünket!

 A karriert illetően szép jövőképet tudnak kialakítani azok, akik ezt a szakot választják, hiszen a munkaerőpiacon mindig találni lehetőségeket ezen a területen és persze a magas fizetés is garantált.

Az idei felvételi során is nagyon népszerűségnek örvendett ez a szak és nem csak a DUE-n. Országos viszonylatban a képzés az ötödik helyen áll a jelentkezők számát tekintve.

Azoknak azonban nincs okuk az aggodalomra –hogy magas ponthatárok lesznek-, akik ezt az Egyetemet választották, mutatjuk is miért!

A Dunaújvárosi Egyetemen szinte a minimum ponthatárokkal, csupán 280 ponttal van lehetőség bekerülni az Egyetem prioritást élvező képzésére. Nem utolsó információ az sem, hogy az államilag támogatott képzésre is ugyanolyan pontszámokkal lehet bekerülni, mint az önköltséges formára.

A szakmai fejlődésre való lehetőséget és a gyakorlatorientált tudást jól tükrözi az a tény is, hogy az Egyetem folyamatosan véghez visz sikeres együttműködéseket az informatikai terület szinte összes magyarországi cégével.

Ha gyakorlati tudást szeretnél szerezni, hogy álmaid karrierjét fusd be, akkor ez a te képzésed! Mi pedig a te intézményed vagyunk!

Első helyen a DUE mérnökinformatika!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A