Hallgatói sikeresség a Dunaújvárosi Egyetemen

A Dunaújvárosi Egyetemen az oktatók és a munkatársak számára kiemelten fontos a hallgatói sikeresség támogatása. Ennek céljából jött létre az úgynevezett HASIT program.

A projekt segítségével, a szakmentori rendszer hatékony működtetésével, a sikerkritériumok azonosításával, a tanulásközpontú környezet létrehozásával a hallgatói motiváltság növelésére fókuszálunk a hallgatóink sikerességének elősegítése érdekében. A program az oktatóra is fókuszál, a mai kor kihívásainak megfelelően képzett oktatói felkészítése mellett a hallgatót motiváló, eredményes oktatók segítik a Dunaújvárosi Egyetemen tanulókat.

A program keretein belül minden szakon vannak szakmentorok, akik lényegében olyan emberek, mint a középiskolai osztályfőnökök, csak egyetemi kontextusban.

Szintén kialakításra került egy Avatar program, mely során minden hallgató rendelkezik a saját oldalával és Avatarjával. Itt tudja nyomon követni a tárgyait és a diploma megszerzéséhez szükséges feltételek teljesítését is ellenőrizheti.

A Dunaújvárosi Egyetemen továbbá van lehetőség kedvezményes tanrend igénylésére, mely főként a sportolókra célzottan segít, hogy mind a sportolói karrierjükben, mind pedig a tanulmányaik során sikereket érhessenek el a hallgatók.

Ha részletesebben szeretnél tájékozódni a programról, akkor kattints az alábbi linkre: https://uniduna.hu/hallgatoknak/hasit-hallgato

Ha felkeltettük az érdeklődésed, akkor ne habozz és jelöld a Dunaújvárosi Egyetemet az első helyen!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A