Jelöld első helyen a Gépészmérnöki mesterképzést!

Reméljük, senki sem felejtette el, hogy a sorrendmódosítási időszak még javában tart. Elérkeztünk utolsó képzésünk, mely ezúttal a Gépészmérnöki mesterképzés. Részletek a cikkben olvashatók!

Mesterképzési szakokra azok jelentkezhetnek, akik már valamilyen releváns alapképzési diplomával rendelkeznek. Tehát olyan érdeklődők jelentkezését várjuk, akik informatikai, mérnöki vagy műszaki területen szereztek diplomát. Azoknak is van lehetőségük beadni jelentkezésüket, akik nyelvvizsga nélkül vették át a diplomájukat.

A képzési idő 4 félév, mely során összesen 120 kreditet kell összegyűjtenie a hallgatóknak.

Erről – és minden egyéb információról - pontosabban a https://uniduna.hu/index.php/gepeszmernoki-msc honlapon lehet tájékozódni.

Mutatunk még pár indokot, miért érdemes a Tanári-mérnöktanári mesterképzések egyikét a Dunaújvárosi Egyetemen választani:

  • Elismerjük és tanulmányaiba beszámítjuk korábban megszerzett munkatapasztalatait és más képzések során elsajátított ismereteit, amellyel akár a képzési idő is rövidíthető.
  • Lehetőség van államilag támogatott képzésre is, amennyiben annak kereteit még nem merítette ki a hallgató.
  • Nálunk nincs megkülönböztetés a nappali és a levelezős hallgatók között. Nagy hangsúlyt fektetünk utóbbi hallgatóinkra, hiszen a munka mellett nekik még nehezebb az egyetemi tanulmányok elsajátítása. Mi, – a családias környezet révén – mindent megteszünk azért, hogy sikeres legyen tanulmányaiban. Félévente akár 7-8 szabadnappal el tudja végezni a levelezős hallgató a szemesztert.

Egészen július 8-ig van lehetőség a sorrendmódosításra! Jelöld a DUE-t az első helyen!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A