Első helyen a Gépészmérnök képzésünk!

A következő alapképzésünk, amiről most többet tudhattok meg, az a Gépészmérnök szak! Akit érdekel a mérnökök világa, az feltétlen olvassa el cikkünket!

Ezen alapképzésünk 7 féléves és csupán 280 pont elegendő az állami tagozatra való bekerüléshez. Van lehetőség nappali és levelezős képzésre is bekerülni.

Az alapképzések mindegyikére való bekerüléshez szükség van egy emelt szintű érettségi bizonyítványra (ez alól kivételt képez a másoddiplomás jelentkezés). Ha azonban valaki már rendelkezik egy FOSZK képzéses oklevéllel, akkor emelt szintű érettségi nélkül tud bekerülni és a pontszámítás is a hagyományostól eltérő módon zajlik ez esetben.

Amennyiben (még) nem első helyen jelölted a DUE-t, felvetünk néhány gondolatot, mellyel reméljük, meggyőzünk és első helyre módosítod egyetemünk képzését:

  • A Paks II. Zrt.-vel közösen kutatási és fejlesztési központot alakítunk ki. A jelenleg is színvonalas, egyes elemeiben egyedülálló gépparkkal rendelkező műszaki területnek egy újabb 1,5 Mrd forintos fejlesztése zajlik.
  • Két év után 3 irányba specializálódhatsz: gépek, szerkezetek diagnosztikai vizsgálatára, karbantartási, megbízhatósági, javítástechnológiai feladatainak kidolgozására; mechatronikai rendszerek működtetésére, fejlesztésére; nukleáris erőművi berendezések működtetése, javítása.
  • A DPR kutatás szerint a Dunaújvárosi Egyetem műszaki területen végzett pályakezdő hallgatói 25%-al keresnek többet az országos átlagnál.

+ 1 érv

  • Biztos bejutás a kollégiumba! Minden felvett hallgatónak a Campus területén található modern, jól felszerelt épületekben, 2, vagy 3 ágyas szobákban biztosítunk helyet. Támogatott képzésre bejutó hallgatóknak az első évben 5500 Ft/hó díj ellenében. 

Változtass sorrendet! Menj biztosra és jelöld első helyen a Dunaújvárosi Egyetem képzését!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A