A Dunaújvárosi Egyetem is kint lesz a X. Lányok napján

2021. április 22-én 9:00 - 12:00 közötti időszakban idén tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Lányok Napja.

Idén a jubileumi alkalom sajnos a vírushelyzetre való tekintettel online keretek között kerül megrendezésre. Az esemény az "Airmeet" felületen lesz elérhető. 

A Lányok Napja egy országos STEM területekhez közel álló  szakmákat népszerűsítő pályaorientációs nap diáklányok részére. Ezen a napon felsőtagozatos általános- és középiskolás lányok látogatják meg az ország vállalatait, egyetemeit és kutatóintézeteit, ahol interaktív programokon keresztül, gyakorló szakemberektől ismerhetik meg a tudományok, a technológia és az informatika világát. Az eseményt a Nők a Tudományban Egyesület 2021-ben 10. alkalommal szervezi meg.

A Dunaújvárosi Egyetem idén részt vesz az említett eseményen. Standunkra érkező lányok és hölgyek teljeskörű betekintést kaphatnak intézményünk mindennapjaiba, képzéseibe és karrier lehetőségeibe. 

Hallgatóinkat partnernek tekintjük, velük együtt építjük a karrierjüket! Nálunk biztos és sikeres karrier vár minden leendő lány egyetemistát! Intézményünk fő képzési területei az informatika és a műszaki tudományterület, de a továbbtanulók választhatnak akár gazdasági, pedagógiai vagy kommunikáció képzések közül is!

A részletes program az alábbi oldalon tekinthető meg:

http://lanyoknapja.hu/programlista/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=Lanyok-Napja-2021-Retarget-Conversions&utm_content=Lanyok-Napja-2021-Retarget-Conversions-Minden-felhasznalo-FB&utm_term=Lanyok-Napja-2021-Retarget-Conversions-Minden-felhasznalo-FB&fbclid=IwAR0NsXXMFJzuIQIjGEE9WTRCGtS0k4gggHpuL6haayDd5KblgnPqew-4xZc 

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A