Már javában zajlik a 2021-es felvételi jelentkezések feldolgozása!

Legkésőbb április 19-ig befejezik a felvételi jelentkezések feldolgozását és az online tájékoztatást, ezután megkezdődik a sorrendmódosítási időszak!

Már mi is igazán várjuk, hogy kiderüljön, hányan csatlakoztok majd a DUE családhoz, addig azonban még több fontos mérföldkő hátra van!

A jelentkezések feldolgozása után ugyanis megkezdődik a sorrendmódosítási és hiánypótlási időszak, mely egészen július 8-ig tart.

Ennek során van lehetőség a felvételi kérelem benyújtását követően megszerzett dokumentumok benyújtására, az új adatok rögzítésére, illetve egy EGYSZERI sorrendmódosításra!

Nagyon fontos, hogy a döntéseteket jól gondoljátok át, hiszen csak egyszer tudtok módosítani, így az utána kialakult sorrend lesz a végleges!

Ha szeretnél egy modern, jól felszerelt Campuson tanulni, gyakorlatorientált képzésben részt venni és egy olyan egyetemre járni, ahol nem csak egy NEPTUN kód vagy, akkor jelöld a Dunaújvárosi Egyetemet az első helyen!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A