Válaszd az MTMI FOSZK képzések egyikét a felvételi során!

Ha érdekel az informatikai vagy a mérnöki terület, de nincs emelt szintű érettségid, akkor a Dunaújvárosi Egyetem tud mutatni egy ideális választást számodra!

Előző cikkünkben bemutattunk Nektek az MTMI alapképzéseket. Most azonban olyan képzésekkel szeretnénk megismertetni Titeket, melyekhez nem szükséges a diploma és csupán 240 pontot kell elérni a bekerüléshez.

Ezek a képzések a 2 éves FOSZK képzések, azaz Felsőoktatási Szakképzések. Ezután, ha diplomát szeretnétek szerezni, akkor ugyanazon a szakon a tantárgyak befogadásra kerülnek és a jó hír, hogy a diplomás képzésre való bekerüléshez FOSZK után már nem kell emelt szintű érettségi!

Mutatjuk, milyen képzések közül tudtok választani:

  • Gazdaságinformatikus: A képzés célja olyan gazdaságinformatikus szakemberek képzése, akik képesek a valós üzleti folyamatok megértésére, a problémák megoldásában való részvételre, az üzleti informatikai feladatok megoldására és az üzleti alkalmazások vállalati szintű alkalmazására.
  • Mérnökinformatikus: A képzés célja olyan informatikus szakemberek képzése, akik képesek műszaki informatikai és információs infrastruktúrális rendszerek és szolgáltatások telepítésére és üzemeltetésére és az ilyen rendszerek fejlesztési feladatainak ellátására.
  • Műszaki (gépészeti specializáció): A képzés célja műszaki szakemberek képzése, akik specializációjuknak megfelelő széles körű természettudományos, társadalomtudományi, műszaki, informatikai és gazdaságtani ismereteik, valamint gyakorlati szaktudásuk birtokában támogatni tudják a vállalatoknál és intézményeknél dolgozó mérnökök, döntéshozók munkáját.

Mindegyik képzésről honlapunkon olvashatsz bővebben!

Válaszd Te is az MTMI szakok egyikét a 2021-es felvételi során és találkozzunk szeptemberben! Ne feledd, február 15-ig van lehetőség leadni a jelentkezést!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A