Sikeres keresztfélév a Dunaújvárosi Egyetemen

A tavalyi évhez képest 13%-kal többen jelentkeztek a Dunaújvárosi Egyetem keresztféléves képzéseire!

2020. november 15-ig volt lehetőség leadni a jelentkezést az egyetem keresztféléves képzéseire, ahol az alábbi mesterképzéseket hirdette meg a Dunaújvárosi Egyetem:

  • Gépészmérnöki MSc
  • Osztott tanári – gépészeti – mechatronika MA [2 félév vagy 4 félév (mérnöktanár)]
  • Osztott tanári – mérnöktanár informatika MA [2 félév vagy 4 félév (mérnöktanár)]

A jelentkezések során a Gépészmérnöki MSc volt a népszerűbb szak. Intézményünk minden képzésére igaz, főleg a mérnöki és műszaki terültre, hogy a gyakorlatorientált oktatást helyezzük előtérbe. Hallgatóink olyan egyedi kompetenciákat tudnak elsajátítani, amivel biztos karriert tudnak befutni a munkaerőpiacon.

Mesterképzéseinket leggyakrabban végzett hallgatóink és a régió ipari vagy oktatási szereplői választják annak érdekében, hogy tovább mélyíthessék tudásukat. Továbbtanulás szempontjából remek döntés ez a képzési forma akár azoknak is, akik mostanában vették át a diplomájukat. Nekik legközelebb 2020. december közepétől 2021. február 15-ig lesz lehetőségük jelentkezést leadni.

A keresztféléves felvételivel kapcsolatos ügyintézési funkciók december 12-től lesznek elérhetőek az E-felvételi rendszerben. Ekkor az adatok feldolgozottságának függvényében a jelentkezőknek lehetőségük nyílik adatmódosításra, a jelentkezési sorrendjük egyszeri módosítására, dokumentumpótlásra, illetve ha szükséges, hiánypótlásra.

Fontos, hogy mindenki rendszeres ellenőrizze a jelentkezéshez megadott postafiókját, ugyanis a jelentkezők legkésőbb december 28-ig általános tájékoztatást is kapnak az egyes pontszámítási módokhoz szükséges dokumentumokról és ezek ellenőrzéséről. Ezen felül legkésőbb 2021. január 3-ig a hiányos jelentkezést benyújtó felvételizők a jelentkezéskor megadott e-mail címükre felszólítást is kapnak a pótlásról.

A módosításokra, hiánypótlásra és a jelentkezés óta megszerzett újabb dokumentumok feltöltésére legkésőbb 2021. január 11-ig van lehetőség. A ponthatárokat várhatóan január 25-én hirdetik ki a Felvi.hu oldalon.

A januári felvételi döntésről mindenki a saját E-felvételi rendszerében kap majd értesítést!

Köszönjük mindenkinek a jelentkezést! Ne feledjék, januárban keresztféléves felvételi eredményhirdetés!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A