Ismerd meg a Mérnökinformatikus alapképzésünket!

A mai napra is készültünk egy alapszakkal, a címből pedig már kiderülhetett, hogy az informatika iránt érdeklődőknek szól a leginkább!

A képzés célja olyan mérnökinformatikusok képzése, akik képesek műszaki informatikai és információs infrastrukturális rendszerek és szolgáltatások telepítésére és üzemeltetésére, valamint azok adat- és programrendszereinek tervezési, fejlesztési feladatainak ellátására, továbbá kellő mélységű elméleti ismeretekkel rendelkeznek a képzés második ciklusában történő folytatásához.

A képzés 7 félév, melyet elvégezhetsz levelező vagy nappali tagozaton is. Van lehetőség államilag támogatott képzésre felvételizni, melyhez 280 pontot kell elérnetek, illetve önköltésges képzésünk is van, ahol szintén 280 pont elérendő és amelynek összege 225 000 Ft félévente.

Minden alapszakra a bekerüléshez minimum egy emelt szintű érettségi szükséges. A beszámításra kerülő érettségi tárgyaink pedig a következők: matematika és fizika vagy informatika vagy egy ágazati szakmai érettségi vizsgatárgy vagy egy ágazaton belüli specializáció szakmai érettségi vizsgatárgy vagy egy szakmai előkészítő vizsgatárgy.

Felmerülhet Benned a kérdés, hogy ezzel a képzéssel vajon hol lehet elhelyezkedni. Adunk egy kis segítséget: lehetsz akár rendszergazda vagy webfejlesztő; alkalmas leszel a rendszerek és szolgáltatások telepítésére és üzemeltetésére, adat- és programrendszerek tervezésére és fejlesztési feladatok ellátására.

Ha még többet szeretnél megtudni a képzésről, akkor kattints a linkre: http://uniduna.hu/index.php/mernokinformtks

Ha pedig a felvételiről szeretnétek informálódni, abban is tudunk segíteni, hiszen létrehoztunk egy oldalt, ahol minden tudnivalót megtaláltok: http://www.miertdue.hu/hirek/517-minden-a-2020-2021-es-felvetelirol-menj-biztosra-a-dunaujvarosi-egyetemmel

Válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet!

Az„EFOP-3.4.4-16-2017-00022 MTMI szakok népszerűsítése a Dunaújvárosi Egyetemen és vonzáskörzetében” projekt támogatásával!

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A