Miért érdemes a Műszaki Menedzser alapképzést választani a Dunaújvárosi Egyetemen?

A sorrendmódosítási időszakban szeretnénk megmutatni, hogy miért érdemes a DUE alapképzéseinek egyikét választani első helyre!

Az előző cikkünkben a gazdász alapképzést mutattuk be Nektek. Most megkértük Molnár Bernadettet, Műszaki Menedzser szakon végzett hallgatónkat, hogy beszéljen erről a képzésről és segítsen Nektek megmutatni, miért jó választás.

A mostani interjúalanyunk is ugyanazt az első tényt emelte ki, hogy itt gyakorlatorientált képzéseken vehetnek részt a hallgatók. Amit az elméleti órákon megtanulnak, van lehetőségük a gyakorlatban is elsajátítani.

A műszaki menedzser képzés azoknak a legalkalmasabb, akik több területen is szeretnék próbára tenni magukat, hiszen amellett, hogy reál beállítottságú tárgyakat tanulnak, elsajátítják a kommunikációs és előadói képességek fejlesztését is. Mindemellett fontos az is, hogy a különféle szakok sokszor együtt dolgoznak. Így másik nézőpontot véleményt is meg lehet tapasztalni és ez egy előrevetítése a munkafolyamatoknak, hiszen ott is különféle habitusú emberekkel kell hatékonyan együttdolgozni.

A másik fontos indok a DUE mellett, hogy érvényesül a családias légkör és az, hogy itt a hallgató nem csak egy Neptun kód. Kiscsoportos órákon vesznek részt, mely elősegíti, hogy mindenki ismeri az összes szaktársát, tudja, kihez forduljon, illetve a tanárok is személyesen ismerik a hallgatóikat és támogatják őket az egyéni fejlődésben. Ezt bizonyítja számos versenyen való részvétel. Az Egyetem egyik nagy tanulmányi eseménye a Tehetségnap, melyet a TDK előfutáraként is szoktak emlegetni.

Bernadett személyes döntése a minőségmenedzsment specializációhoz köthető, hiszen mikor felvételi előtt állt, specifikusan ez ragadta meg az érdeklődését, melyet a Dunaújvárosi Egyetem képzéseinél talált meg.

Másik nagy pozitívuma az Egyetemnek, hogy számos duális lehetőséget kínál, így például a műszaki menedzsereknek van lehetőségük a MÁV Csoporthoz jelentkezni.

Hogy miért is érdemes a Dunaújvárosi Egyetemet jelölni első helyre? Bernadett egy mondatban összefoglalta. „Ha Te egy olyan ember vagy akinek a munkájához, a tanulásához jól jön egy támogatóbb, odafigyelőbb, családias hangulatú egyetemi légkör, ahol egyszerre van lehetőséged szociális életet élni és tanulni, versenyeken, programokon részt venni, az egyetemi éveid alatt, akkor mindenféleképpen a DUE-t ajánlom.”

Válaszd Te is a Dunaújvárosi Egyetemet az első helyen és tapasztald meg mindezt magad is!

 

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A