Ismét nagy sikerrel zárult a Nyílt Nap a Dunaújvárosi Egyetemen

A hallgatóságot Lászlóné Kenyeres Krisztina, a Dunaújvárosi Egyetem oktatási igazgatója köszöntötte. Beszédében hangsúlyozta, hogy a jó diploma egy jó befektetés a továbbtanulni vágyók számára. A Dunaújvárosi Egyetem elismert oklevelet ad a hallgatóknak, az itt végzett szakemberek könnyen elhelyezkednek a munkaerőpiacon. A dinamikusan fejlődő felsőoktatási intézményben gyakorlatorientált képzés folyik, valamint ipari partnereik száma egyre bővül. A külföldi ösztöndíjak keretében lehetőség van más országokba eljutni tapasztalatot szerezni, amely segítséget nyújt a nemzetközi kapcsolatok építésében. A Dunaújvárosi Egyetem egyedülálló Hallgatói Sikerességet Támogató programja a diákok lemorzsolódási arányát mindössze 9%-ra csökkentette.

Dr. Király Zoltán a duális képzésről tartott ismertetőt. Ez a képzési forma amiatt hatékony, hogy már az oktatási idő alatt, munkatapasztalatban részesülnek a hallgatók, amely az álláskeresés során nagyon fontos tényező. 

Kővári Dániel, a Dunaújvárosi Egyetem Hallgatói Önkormányzatának elnöke az egyetem képzéseit, felvételi módját, valamint a felvételi ponthatárokat ismertette. Majd a külföldi ösztöndíjak lehetőségeiről beszélt bővebben.

A Dunaújvárosi Egyetem Nyílt Napjának programja szakonként elkülönítve folytatódott tovább, amely során további ismereteket szerezhettek a leendő hallgatók. A diákok ezt követően campus túrán vettek részt, amely keretében megtekinthették a kollégiumot, a TV stúdiót valamint a könyvtárat is. Akik több szak iránt érdeklődtek lehetőségük volt személyes konzultációra is.

A következő Nyílt Nap 2019. január 19-én lesz a Dunaújvárosi Egyetemen.


A program az EFOP-3.4.4-16-2017-00022 projekt keretében valósult meg.

 

 

Dunaújvárosi Egyetem

AZ EGYETEM, AHOL TÖBB LEHETSZ…

…mert
- kihozzuk belőled a maximumot
- partnernek tekintünk, veled együtt építjük a karriered
- nálunk a levelezős hallgatók különösen fontosak
- hiszünk Benned, partnernek tekintünk
- élvezheted egy modern egyetem minden előnyét (magas ösztöndíjak, megfizethető kollégium, nemzetközi campus)
- a mi diplománkkal jól fogsz keresni

-ha sportoló vagy , nálunk egyéni tanrenddel is tanulhatsz

Felvételi Információk

Telefon:

+36/25-551-177

E-mail:

felveteli@uniduna.hu

Cím:

2400 Dunaújváros,

Táncsics Mihály utca 1/A